On-demand Webinar

Top 5 FP&A drivers voor 2022

Top 5 FP&A-drivers voor 2022

Dutch

2022 belooft nieuwe manieren van werken en nieuwe uitdagingen voor bedrijven, aangezien de naweeën van de pandemie voor velen nog steeds gelden. Teruggaan naar zoals het was, is op korte termijn niet realistisch. In plaats daarvan moeten bedrijven een wendbare houding aannemen en doorgaan met het ontdekken van een andere wereld. Terwijl ze dat doen, dienen zich nieuwe kansen aan. De organisaties die het best zijn voorbereid om deze kansen te identificeren en te benutten, zijn degenen die vooruitgaan in lijn met verandering!

2022 kan voor veel bedrijven het jaar zijn waarin we legacy-werkmethoden laten rusten, waar efficiëntie en effectiviteit de belangrijkste drijfveren worden voor bedrijfsplanning en bedrijfsvoering, en waar de juiste digitale oplossingen de besluitvorming voor de organisatie grondig verbeteren.

Voor de Office of Finance en CFO's identificeren we nu al duidelijke trends die een positieve invloed hebben op elk bedrijfsniveau. De basis van deze trends is een evolutionair sentiment dat de financiële functie en de financiële planning- en analyseprocessen (FP&A) die het begeleidt, in een meer kritische en invloedrijkere positie plaatst dan ooit tevoren.

Download de opname van dit webinar om de top vijf FP&A-drivers te ontdekken die FP&A vormgeven en de Office of Finance naar een hoger niveau kan brengen. Tijdens dit webinar laten we zien hoe het Board platform je kan helpen;

  • handmatige taken te verminderen, zodat tijd kan worden besteed aan het verbeteren van planningscycli;
  • wendbaar zijn om snelle veranderingen in het bedrijf en de markt te beheren;
  • voorspellende planningen te maken, met name voor betrouwbare en zeer nauwkeurige prognoses;
  • om FP&A-processen bedrijfsbreed te maken, ondersteund door een goede goedkeuringsworkflow en duidelijke zichtbaarheid voor iedereen;
  • de principes van FP&A in andere bedrijfsfuncties te integreren.