Board Kennis update-sessie

 

Budgetting & Forecasting van de toekomst

Op woensdag 25 september as. organiseert Board voor de derde keer een kennis update-sessie. Een ochtend gevuld met inspirerende presentaties & updates over Board, de roadmap en Integrated Business Planning (IBP)Toonaangevende organisaties gaan steeds meer over op een IBP-aanpak om betere samenwerking tussen bedrijven mogelijk te maken, procesautomatisering te verbeteren en een basis te creëren voor de modernisering van rapportage en analyse. 

Wat maakt IBP dé driver voor innovatie in the “Office of Finance'? Board's IBP-oplossing maakt een echt geïntegreerde aanpak van planning en analyse mogelijk en zal deze ochtend door middel van een demo worden laten zien. 

Als laatste presentatie van de ochtend geven wij graag het woord aan onze gewaardeerde klant Okele van der Kam, Manager Business Control bij KPMG. Okele geeft ons een kijkje in de keuken en zal hij met een presentatie laten zien hoe KPMG het proces en de technologie voor Budgeting & Forecasting heeft geïmplementeerd.

Geïnteresseerd? Meld je nu dan aan voor deze kennissessie! Met één klik op de registratiebutton is jouw deelname geregeld.


Agenda

09.30    Ontvangst

10.00    Board Intro 

10.10    Board Roadmap

10.40    Integrated Business Planning-demo - Dé driver voor innovatie in de Office of Finance

11.15    Pauze

11.30    Klantcasus – KPMG, Budgetting & Forecasting van de Toekomst 

12.15    Afronding en lunch

 
 
Datum & tijdstip: woensdag 25 september 2019, van 09.30 tot 13.30 uur (incl. lunch)

LocatieKasteel de Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, 3744 KC Baarn